helyimenük.hu

Jogi nyilatkozat

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb.) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag a Helyimenük.hu (továbbiakban: Weblap) tulajdonsának előzetes, írásos beleegyezése szükséges.

A jelen felhasználói szabályzat (továbbiakban: Szabályzat) a Retroscope Creative Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 6500 Baja, Mészáros Lázár u. 57. továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett Helyimenük.hu internetes lapon elérhető információs társadalommal összefüggő szolgáltatások igénybevételének feltételeit tartalmazza.

Jelen Szabályzat szempontjából felhasználó minden olyan magánszemély, vagy vállalkozó, aki megtekinti a Helyimenük.hu weblapot, illetve aki hirdetést helyez el a weblapon a böngészés megkezdésével elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Szabályzat, továbbá a Társaság Adatvédelmi szabályzatának rendelkezéseit.

Az Üzemeltető minden tőle telhetőt elkövet a Weblap, és a Weblapon igénybe vehető Szolgáltatások folyamatos elérhetősége érdekében, azonban nem tudja garantálni annak folyamatos működését és a szolgáltatás folyamatosságát. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget az olyan közvetlen, vagy közvetett károkért, amelyeket az Üzemeltetőtől független technikai leállás, szünet, vagy harmadik személyek által elhelyezett romboló alkalmazások vagy programok okoznak.

Az Üzemeltető a Weblapon a Felhasználók által közzétett tartalmat jogosult, de nem köteles ellenőrizni, vagy jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni. A feltöltött menük valódiságát az üzemeltető Retroscope KFT ellenőrzi, de valóságtartalmát nem garantálja, felelősséget nem vállal érte.

Tilos a Weblapon olyan termékeket ajánlani, amelyek forgalmazása bűncselekményt vagy szabálysértést valósít meg, illetve amelyek forgalmazása hatósági engedélyhez kötött tevékenységnek minősül, illetve tilos az olyan termékek hirdetése, amelyek a mindenkor hatályos jogszabályok szerint nem hozhatóak kereskedelmi forgalomba.