helyimenük.hu

Gyakran ismételt kérdések

Éttermek:

Miért jó, hogy éttermem megjelenik a helyimenük.hu weboldalon?

Az Ön éttermének kínálata és elérhetősége rendszeres napi menü fogyasztók elé kerül. Nem szükséges ezért saját weblapot üzemeltetnie a változó napi menü vagy napi ajánlat miatt. A rotálódó napi menüsük szeme elé kerülhet, így elcsíphet néhány vonzó menüvel futó vendégeket, illetve törzsfogyasztóinak is megkönnyíti mindennapjait. Ha igyekszik, és feltölti menüjét egy héttel előre, növeli az esélyt a teljes egy heti megrendelésre.


Mennyibe kerül a megjelenés a helyimenük.hu-n?

Ingyenes. Nincs egyszeri csatlakozási díj és mivel nem lehet a Helyimenük.hu-n rendelést leadni, így jutalék sincs.


Miért nem az én éttermem az első a városon belüli felsorolásban?

Az éttermek sorrendje hetente változik véletlenszerűen. Aktuális hetet megelőző vasárnap éjfélig feltöltött menük a lista elején találhatóak, akik ezen időpont után töltik fel menüiket, a sorrend végére kerülnek.


Az én éttermem feltölti saját honlapjára az aktuális napi menü kínálatot, nyújt nekem még előnyt a Helyimenük.hu?

Nincs ellenünkre, ha saját honlapjára is tölti napi menü választékát, de a Helyimenük.hu, gyűjtő honlap révén, nagyságrendekkel nagyobb látogatottságot tud elérni, mint egy szóló étterem honlapja. Előfordulhat, hogy látogatóink nem is tudtak éttereméről, így nem is látogathatta meg céltudatosan honlapját.


Nem talált választ kérdésére? info@retroscope.hu


Látogatók:

Miért nem találom meg a városom a listán?

Folyamatosan terjeszkedünk, hétről-hétre új városra tesszük a kezünk. A következők a sorban: Győr, Szolnok, Székesfehérvár, Debrecen, Kecskemét, Baja. 2011 végéig szeretnénk a legnagyobb városokban jelen lenni.


Miért a helyimenük.hu-n válasszam ki a mai ebédem?(Esetleg holnapit, jövő hetit…)

Mert itt megtalálható városa napi menü választéka. Nem kell körbetelefonálnia az éttermeket, nem kell külön szórólapokat összehasonlítania. Eddig Ön által nem ismert éttermeket próbálhat ki. Mivel minden étterem napi menü ajánlata általában különbözik, ezért napi menü áron a’ la carte választékot nyújtunk.


Tudok-e rendelni az oldalról?

Nem, mi csak az elérhetőséget, címet és az étterem kiválasztásához szükséges információkat közöljük.


Mi a napi menü/napi ajánlat?

Az éttermek naponta változó ebédje, menüje (ebédmenü, menüebéd, napi menü… hívhatjuk bárhogy). Mivel az éttermek naponta 20-100 főig ugyanazt főzik meg menünek, így a fogyasztók sokkal olcsóbban és gyorsabban juthatnak hozzá ebédjükhöz. Az ebédszünetben nagy gondba kerül az ember, ha kedvenc étterme napi menüje számára nem megfelelő, ekkor választhat más éttermet, ha van hol megnézni.


Mely városokban találok napi menüt a Helyimenük.hu-n?

Már Gyöngyös, Eger, Pécs, Miskolc, Debrecen, Pásztó, Mátrafüred, Gyöngyöstarján éttermeinek napi menü választékát összegyűjtöttük.


Nem talált választ kérdésére? info@retroscope.hu